Alla inlägg den 17 juni 2009

Av Henrik Tiberg - 17 juni 2009 18:08

Ja, idag så var det dags för Bonzo att göra omprov för Polisen. Senaste uppkörningen så bomade han ju på skyddsbiten, han var lite för het (gamlingen ), men idag så var det andra bullar som gällde:-) Nu visade han vart skåpet skulle stå och i och med detta så får han jobba tills dess att han fyllt 11 år om han vill (men det blir nog pension innan detta).


Utöver denna tidiga uppkörning (kl. 09.45  Tullinge) så har det idag blivitt ett lättare löppass på 8,7 km, 38.21 Igår kväll så var jag så slut i höger höftmuskel/ fästet på fram/utsidan att jag knappt klarade av att gå kvällsrundan med hundarna men av detta så kände jag idag ingenting alls, tänk vad lite stretch och linement kan göra:-)

Efter detta löppas så fick vi ett litet ryck och stack ut på jobbets hundträning, Bonzo & Svinto fick vara hemma och vila upp sig inför nattens jobb. Här var det hårddrillning av Leffe som återigen gällde, det tar sig på alla håll och kanter för honom:-)

Väl hemma igen så har jag vilat ett par timmar, kunde inte riktigt somna idag:(, allt för att orka med nattens jobb. Nu är det 5 nätter på jobbet som väntar, hela midsommarhelgen alltså (men jag börjar bli van)!

Ovido - Quiz & Flashcards