Direktlänk till inlägg 23 juli 2009

Skönt formbesked:-)

Av Henrik Tiberg - 23 juli 2009 23:21

Ännu en dag har nu nått sitt slut och det är dags att samanfatta den lite.


Idag så var det efter morgonrutinerna dags för en lättare (jättelätt) löptur med Leffe, 5,5 km avverkade på 25.57. Detta var som sagt ett mkt lätta pass för att fortsätta inskolningen i löpningen för Leffe, han tycker att det är riktigt kul men han kroknar ganska så snabbt (fattas lite uthållighet).

Efter avslutad löprunda så passade jag på att fixa sommarfrisan (rakad skalle) innan det var dags för en lunch.

När lunchen var nere så var det dags att börja packa lite inför avresan till Höga Kusten på lördag:-) Nu är alla mina kläder packade, blev rekordlite för en gångs skull. På packningen väntade lite gräsklippning och sedan en sväng ner till Bolaget för att fixa lite grillöl till stugan:-)


På kvällen var det dags för träningspass nummer 2 för dagen, nu var det ett allt annat än lugnt pass som väntade. Info om passet:


Ännu en Torsdag med backvarvsintervaller i terrängen, denna gången med klubben:-)
Skissen sade 5-5-2,5 km, ståvila 75'', 60''.

Utfall:

19.04 (3.49 min/km) / 79 (inväntar sparring)
19.13 (3.51 min/km) / 60
9.32 (3.49 min/km) / ----

Det gick och kändes idag RIKTIGT bra:-) Trotts att vi öppnade snabbare än planerat så visade det sig att jag lyckades att hålla detta hela vägen in, helt enkelt suveränt bra känsla och kraft idag:-)

Uppv. - Skolning - Nedjogg

Totalt 16 km


Kan ju tillägga för den som aldrig varit vid Fiskartorpets 2,5 km spår att detta är grymt kuperat spår. Kul men jobbigt:-)


Detta var väl i stora drag min dag, har säkert missat en del men inget av nån större vikt (hoppas jag). Nu känner jag mig ganska så trött och tänkte väl göra ett försök att sova, imorgon väntar lite mera träning, packning och städning.

 
 
Ingen bild

ALA

24 juli 2009 21:56

Måste testa det där Fiskartorpsspåret nån gång. Men slår Ursviks 2,5:a gör det nog inte!

 
Ingen bild

svinto

24 juli 2009 22:25

ALA > Nu var det mkt länge sedan jag körde Ursviks 2,5:a så jag kommer inte riktigt ihåg den, men det skall ändå mkt till för att den skall vara värre. Jag tror att Fiskartorpet vinner i tuffhet, kan rekomenderas:-)

 
Ingen bild

ALA

26 juli 2009 21:13

...fast idag fick jag Fiskartorp till bara 2,35 km med forerunnrarna. Kan det verkligen vara 2,5 fulla kilometer? Har nån i klubben stegat? :)

 
Ingen bild

svinto

27 juli 2009 15:49

ALA > Stämmer med min gps oxå, anningen kort! Men helt OK kuppering, eller hur!? Men å andra sidan så känns allt platt efter ett par löppas här på Höga Kusten;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Henrik Tiberg - 12 april 2010 19:54

Då var det dags att byta plats på bloggen igen då!   Här är den nya adressen som ni skall spara och lägga på minnet:   http://henriksvinto.blogspot.com/ ...

Av Henrik Tiberg - 11 april 2010 20:08

Insåg helt plötsligt att det är en hel vecka sedan dess att jag senast skrev någonting här!!! Det är ju inget bra, men det finns flera förklaringar till detta. Vi har under den gågna veckan varit utan internet stora delar av tiden (comhem strular/ ar...

Av Henrik Tiberg - 4 april 2010 08:51

av ytterligare en baksida av att inte få träna som jag brukar och vill! Jag kan inte längre fortsätta att trycka i mig en massa mat, godis osv... Nu sätter sig detta!!!   Sedan senast så har det väl egentligen inte hänt sådär jättemkt att skriva ...

Av Henrik Tiberg - 2 april 2010 08:08

Idag är det 1 vecka sedan dess att jag fick lämna Danderyds Sjukhus med stränga order om att undvika ALLA former av fysisk ansträngning, skulle dessutom vila! Hade jag själv fått bestämma så hade jag ju åtminstone kunnat jobba i lugnan ro och sedan u...

Av Henrik Tiberg - 30 mars 2010 17:04

Än så länge går det rätt så bra att få dagarna att gå framåt såhär i sjukskrivningstider. Både igår Måndag och idag Tisdag så har det blivitt knappa halvdagar med träning av Leffe, igår var jag ute på Kista brukshundklubb och körde igenom honom i s...

Ovido - Quiz & Flashcards