Alla inlägg den 20 juli 2009

Av Henrik Tiberg - 20 juli 2009 13:03

Är bara tvungen att skriva detta:


NU ÄR DET SEMESTER:-)


Sista natten på denna jobbvändan avverkades utan några som helst konstigheter och jag kunde vid kl. 07.30 imorses lämna min arbetsplats för att inkassera 4,5 veckors ledighet:-) Skall bli så j..la skönt!!!


Semesterplanerna då undrar säkert någon!?


Fram till och med Fredag denna veckan så kommer det mesta handla om att packa och förberda sig inför helgens avvresa, vi reser på Lördag upp till Höga Kusten där vi hyrt ett sommarhus i 2 veckor. Detta sommarhus ligger avskilt med suveräna möjligheter för avkoppling, träning, bad m m, allt man kan önska sig på semestern med 4 hundar alltså:)

Utöver att det skall packas och fixas så kommer jag denna veckan att åka in och tränan på klubbens kvällsträningar Tisdag & Torsdag kväll, det kommer att bli en sista hundträning med jobbets tränare på Onsdag (sista för semestern alltså), kanske skydd för Leffe på Fredag. Men som sagt, Lördagen drar vi:-)


Tävlingsmässigt så planerar jag att springa Höga Kusten halvmarathon (21,1 km) den 8:e augusti (dagen innan hemresan fr sommarhuset), det kommer att bli Midnattsloppet i Sthlm den 15:e augusti och så kanske 5000 m på bana i Uppsala den 20:e augusti. Kul med lite tävlingar att peta in i semesterlugnet:-)

Ovido - Quiz & Flashcards