Alla inlägg den 13 maj 2009

Av Henrik Tiberg - 13 maj 2009 19:29

Då var denna korta jobbvända på 2 dagar avklarad och jag kan se fram emot 7 dagars ledighet, inte helt fel!!!


Kan ju börja med att lämna en liten kort rapport angående gårdagens träningspass. Det blev 12*1000 m med 400 m snabbare jogg/löpvila, snitttiderna hamnade på 3.42,6 / 98,9 (4.08 min/km). Om jag jämför detta pass med samma pass för exakt ett år sedan så gick det ca 5 sek långasmmare per 1000-ing igår, men snittpulsen var också 10 lag lägre i snitt nu så jag tog inte i alls lika hårt i år. Tilläggas bör även att jag fick avverka ena kurva av löparbanan ute i 4:e banan då man hade lagat en större skada, detta kostade säkert 1-2 sek per varv. Känslan igår var OK, det var förvisso j..ligt jobbigt mot slutet men det skall det väl vara:-) Totalt sett hamnade passet på 21,5 km och detta avverkades på 1.27


Idag så klev jag av nattjobbet kl. 06.24 på morgonen och kom väl i säng starx efter kl. 07.30, sedan ringde klockan för väckning 12.30 Trött som attan klev jag upp och satte mig med ett par koppar kaffe farmför datorn för att försöka vakna till live en anning, anledningen till att jag sov så pass lite var självklart att jag vill kunna somna ikväll och vända dygnet tillbaka till dagtid igen.

Efter att ha jobbat på att  vakna till och ätit lite frukost så var det dags att släpa sig ut på en runda med Bonzo & Svinto (Madde var redan ute med ungdommarna), Bonzo & Svinto var lika trötta som jag (fördelen med att ha dem på jobbet). När denna rundan var avklarad så åkte jag iväg och handlade lite innan det var dags för dagens stora insats, STÄDA BILEN!!! Kan lova att det var jobbigt att få det rullande zoo:et rent;) Men bra blev det och nu kan man sätta sig där med gott samvete imorgon då det bär av till Götet.


I övrigt så har jag ägnat mig åt att packa lite inför morgondagens resa, vi åker ju till Göteborg redan imorgon. För den som missat det så är det ju Göteborgsvarvet som gäller på Lördag och vi kommer att bo nere i Mölndal hos min lillebror (med tjej). Skall bli riktigt kul!

Det blir imorgon en bilresa på ca 50 mil, hoppas på att vara iväg någon gång strax efter lunch. Vi kommer lämna in Leffe & Nelly på pensionat, Bonzo & Svinto kommer att få åka med.  


På träningsfronten blev det idag en Vilodag!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards