Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Henrik Tiberg - 17 maj 2009 23:30

Efter 50 mil i bilen är man nu hemma igen, det är en tung bilresa från Göteborg till Sthlm.


Idag så har vi som sagt tillbringat i stort sett hela dagen i bilen. Morgonen började dock med en frukost i solen på brorsans balkong, detta följdes upp av ihoppackande av våra saker och en promenad med hundarna.

När dessa saker var gjorda så patade vi bort tiden fram tills dess att det var dags för lite lunch innan hemresan, sade Hejdå till brorsan med tjej samt Mamma & Pappa  vid ca kl. 13.30 för att sätta igång resan hem och landade här hemma starx innan kl. 19.00


Var direkt uppe och hämtade ut Nelly & Leffe från hundpensionatet, Ojojoj vad de blev glada av att se oss igen (vi med), sen var det bara hem och packa upp lite innan man kunde få lite mat i magen. Så spännande har denna dagen alltså varit, inte alls.


Om jag skall återgå lite till gårdagens Göteborgsvarv så är jag nu med lite distans ganska så nöjd över min prestation, visst hade jag hoppats på en mkt bättre tid men det ville sig inte på den fronten. Placeringsmässigt är jag dock riktigt nöjd, farmförallt med vetskapen om vad det är för löpare jag har bakom mig. Får väl hoppas på att det finns mera krut i benen om 2 veckor så att man orkar hålla uppe farten hela vägen då.


Nu skall jag ta och krama kudden lite:-)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards