Alla inlägg den 11 september 2009

Av Henrik Tiberg - 11 september 2009 22:35

Ja, imorgon så är det dags för en av det tävlingarna under hösten som jag hade sett fram emot mest (denna och ALJ Open nästa helg). Jag hade på förhand hoppats på att kunna vara i toppform denna och nästa helg, istället så är jag nu i det som känns som den sämsta formen på mkt längeRynkar på näsan!!! Efter att i mitten av förra veckan drabbats av en förkylning, som fortfarande sitter i en anning, så har jag kännt mig grymt svag och vek i min löpning/ uthållighet. Tänka vad lite nästäppa kan ställa till det!!!

Mitt mål med detta lopp var på förhand att försöka gå ner mot  mitt pers, 1.15.14, jag kanske inte skulle kunna ta detta men siktet varändå inställt på att gå in under 1.16 Med min nuvarande status/ form så är detta inte att tänka på!!!

Jag vet nu inte alls vad som kan vara realistiskt, måste helt enkelt känna in dagsformen under uppvärmningen imorgon. Jag kan ju inte säga att det känns sådär jättelockande att ställa sig på startlinjen och redan på förhand veta att det inte kommer att gå att få till ett lopp/ en tid som jag är nöjd med - Det går helt enkelt inte att springa så fort som jag nu egentligen vill när en förkylning satt käppar i hjulen (benen).

Hur som helst så kommer jag att ställa mig på startlinjen och springa iväg längs Sthlms gator när startskottet smäller kl. 16.30 imorgon, hoppas ändå på en skaplig känsla?!?!

Ovido - Quiz & Flashcards