Alla inlägg den 22 augusti 2009

Av Henrik Tiberg - 22 augusti 2009 18:28

Ja, det gick ju det med. Att komma in i jobbet igen efter semestern alltså, faktum är att det kändes helt ok att vara tillbaka bland alla mina trevliga kollegor:-)

Natten som gick var mkt lugn och stillsam, kunde med lugn och ro kolla av vad som hade hänt under min semester - det var inte mkt alls.


Vad har då hänt idag sedan dess att jag vaknade?

Jo, det blev en snabb frukost mrd gröt och kaffe. Efter detta så var det lite mackfixande, rastning av hundarna och sedan ett lättare löppass på 8,7 km (39.10). Dagens lätta pass kändes riktigt bra, lätt och skön i kroppen.

Sen har det inte hänt så mkt mer, har ätit lite och damsuget. Nu är det lite mera kaffe och så lite friidrott innan en ny natt på jobbet väntar.


Imorgon så är det dags för ett ganska (!!!) så tufft långpass innan jobbet, ca 1 tim & 45 min skall det vara på. Detta låter kanske inte så jobbigt, lägg då till att det skall bakas in fartlek i detta - 25 min - 20 min - 15 min i halvmarafart (ca 3.40 min/km). Totalt 1 timmas löpning i halvmarafart inbakat i detta långpass alltså, kan nog bli tufft!?!?

Ovido - Quiz & Flashcards