Alla inlägg den 20 augusti 2009

Av Henrik Tiberg - 20 augusti 2009 21:20

Ett steg åt rätt håll! 17.06 blev tiden på 5000 m ikväll, detta lite sämre än vad jag siktade på men ändå ett steg åt rätt håll känslomässigt.

Av Henrik Tiberg - 20 augusti 2009 08:49

Sitter nu här och dricker denna semesterns sista kopp kaffe, imorgon kl. 19.30 så är det dags för att gå tillbaka till vardagen igen - jobbet kallar! Det känns inte riktigt lika tungt som det brukar göra såhär dagen innan men jag kan ju inte heller säga att jag hoppar av lust och glädje att få jobba igen, men men det skall nog gå snabbt att komma in i det igen!?


Igår så hände det inte så där jättemycket intressant, vi var hos vetrinären med Nelly som hade ont i ögon och öron (troligen allergi) samt häcken - en pencelinkur och foderbyte så skall det nog bli bra där:)

Annars så blev det lite mera vardagssyslor, handla och sådant....

Gårdagens stora grej var väl annars att Leffe fyllde 1 år!!! (ca ett halvår tills man kan börja dröma om att ta med honom på jobbet!!!).


Idag så kommer det att bli en lugn dag, skall försöka njuta av det fina sommarvädret, lite friidrott och så skall jag tävla ikväll.

Det är årets första bantävling (för min del) som gäller, 5000 m på Studenternas IP i Uppsala kl. 20.00 Skall bli spännande att se om jag kan hitta lite form nånstans på vägen, den har ju som bekant varit lite på flykt den senaste tiden. Sattsar på att försöka öppna i en fart på 80 sek per varv (400 m) och bara mala på i denna fart genom alla 12,5 varven, detta skulle ge en sluttid på 16.40 Klarar jag detta så blir det nytt pers, gamla på 16.49, vi får väl se hur det går!?!?

Ovido - Quiz & Flashcards