Alla inlägg den 1 februari 2010

Av Henrik Tiberg - 1 februari 2010 22:21

Då har jag lyckats att genomlida en jobbhelg, gick väl helt OK även om det varit lite tajt med tiden (ingen blogg pga detta  ).

Nu är jag dock ledig fram till och med Fredag och skall bara njuta av en massa träning, mig & Leffe. Kanske även får ta hand om Madde lite också  .


Helgen på jobbet har inneburit en hel del störningsjobb, dock har det varit lugnt på alla vilket är skönt. På larmfronten så har det varit riktigt lugnt, skönt att få tid till det jag skall hålla på med egentligen!


Träningsmässigt så blev det i Lördags ett distanspass på 13,8 km (ca 62 min) som följdes upp av ett 90 minuters fartlekspass igår innan jobbet, det passet landade på 21 km. Totalt sett för förra veckan så skramlade jag ihop 98,9 km (7 löppass) och 2 st styrkepass, en helt OK vecka alltså  .


Nu har jag ju även hunnit med att inledda denna träningsveckan och detta gjordes med att jag sprang 40 min lätt progressivt på löpbandet (9,2 km) för att snabbt hoppa in och köra lite gruppträning på gymmet. Center 30 heter det programet som jag brukar köra där, detta pass fokuserar på mage, rygg och höfter. Grymt jobbigt pass måste jag erkänna, kommer inte ens ihåg vad det spelades för låtar under dagens pass (det säger lite om hur jobbigt det var!!!).

Hur resterande del av denna veckans träning ser ut vet jag ännu inte riktigt, skissen kommer nog snart (hoppas jag). Det jag vet är att jag skall försöka peta in lite extra korta pass både Tisdag och Torsdag (dubbelpass) för att sedan ev lägga in en vilodag på Lördag (hockey på TV:n).


Nu skall jag ta och rasta lite hund så att det kan bli lite sova av denna natt, skönt att få sova på normala tider ett par dagar!!!



Ovido - Quiz & Flashcards